Moto Mivva
Najveći izbor moto opreme u Rijeci i okolici

O nama

Kada strast i ljubav prema putovanju i motociklima traje više od 30 godinai preraste u posao, onda znate da je trgovina moto opreme Moto Mivva Rijeka pravo mjesto gdje želite doći po savjet i sve ostalo što vam treba za vaš motocikl ili skuter.

Iza nas je ogromno iskustvo u vožnji motociklom, testiranju istih te testiranju opreme i savjetovanju, kako za stranke tako i za renomirane tvrtke. Poseban trud pridajemo mladim vozačima, koji tek kreću u taj izazovni i uzbudljivi dio života. Njima se ne prenosi samo savjet za odabir opreme već i puno sigurnosnih naputaka za što sigurnije kretanje današnjim ubrzanim prometom. Surađujemo sa svim auto školama te je naš trud prepoznao široki krug ljudi.

U našoj ponudi je puno renomiranih proizvođača i svatko će naći best buy opciju za motorističku kacigu, moto opremu te dodatnu opremu za sebe i svog ljubimca na dva kotača.

Da bi bili bliže vama,otvorili smo novi poslovni prostor u centru grada, u ulici Fiorella La Guardie 8A. Dođite,uvjerite se u našu kvalitetu i znanje, otvorite naše web stranice i uđite svijet motcikala.

Vaš Moto Mivva Team