Rukavice Bornite H20

59,73  (451,00 kn)

 

 

 

  Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da nas nazovete ili pošaljete upit putem forme u nastavku.

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

  Opis

  Bornite H20

  Bornite H2O motociklističke rukavice nude pravu zaštitu za ruke koje će vas provesti kroz hladnije mjesece. Ove motociklističke rukavice pokrivaju više od vaših osnovnih potreba tijekom putovanja na posao i dolaze standardno s praktičnim značajkama za hladno vrijeme.

  Fiksna Fiberfill® podstava daje vam dovoljno topline, ali ne ometa rad upravljača. Jer svi znamo da vam motociklističke rukavice s previše izolacije oduzimaju pravu količinu osjećaja u vožnji. Udobno omata vaše ruke visoko podignutom krznenom podstavom dok 100% vodootpornost dolazi od hidrateks membrane. Postoji brisač za brisanje kapi kiše koji ograničava vašu vidljivost u tim kišnim danima. Za zaštitu i fleksibilnost brinu se mekani zglobovi i dvoslojna PWR|Shell zaštita dlana.

  Odsjaj se nalazi na prstima, a reflektirajući logotipi na vrhu ruke i manžeti pomažu vam da budete vidljivi u situacijama slabog osvjetljenja. Prilagodbe se mogu napraviti na zapešću, a rastezljivi materijal nudi udobno prijanjanje. Također ih ne morate skidati kada koristite zaslon osjetljiv na dodir zbog tkanine Connect Finger Tip na kažiprstu i palcu.