Kaciga Shark Spartan RS BYHRON MAT

424,58  (3.199,00 kn)

  Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da nas nazovete ili pošaljete upit putem forme u nastavku.

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: , ,

  Opis

  Kaciga Shark Spartan RS BYHRON MAT

   

  SPARTAN RS kaciga koja pokriva cijelo lice dizajnirana je i projektirana da ograniči aerodinamički otpor i minimalizira udarce pri srednjim do velikim brzinama.
  IZVANREDNE SIGURNOSNE PERFORMANSE: Uspješno prolazeći novi standard E 22-06, SPARTAN RS je prva motociklistička SHARK kaciga koja pokriva cijelo lice iz ove nove generacije.
  Kombinacija višeosne kompozitne školjke i EPS-a višestruke gustoće osigurava najvišu razinu zaštite i premašuje ovaj novi standard. Izuzetno otporan zaslon nudi dodatnu razinu sigurnosti za kacigu, zahvaljujući svom sustavu zaključavanja s “četiri sidrišne točke”, izravno inspiriranom Race-R Pro GP.

  IZVANREDNA OPTIČKA KVALITETA: SPARTAN RS opremljen je VZ 300 zaslonom visokih performansi, koji je već dokazao svoju vrijednost na Spartanu GT. Dizajniran u optičkoj klasi 1 s promjenjivom debljinom, stoga izbjegava vizualna izobličenja bez obzira na kut gledanja. Kaciga sadrži Pinlock 120 Max Vision® film, najučinkovitiji sustav protiv magljenja na tržištu. Unutarnji vizir za sunce, koji je UV380 tretiran, nudi optimiziranu ergonomiju sa sustavom zareza koji omogućuje precizno pozicioniranje.

  AERODINAMIČKI PROFIL: Profil SPARTANA RS dizajniran je i projektiran za ograničavanje aerodinamičkog otpora, minimaliziranje udarca i smanjenje vanjske buke pri srednjim i velikim brzinama.

  STATIČNI ILI DINAMIČKI POLOŽAJI: ISTA UDOBNOST Unutarnja podstava kombinira antilop i tetil s oznakom ALVEOTECH SANITIZED. Ima svojstva protiv bakterija, znojenja i mirisa. Bočni jastučići osiguravaju optimalnu udobnost i sudjeluju u izolaciji buke.

  SAVRŠENO OPTIMIZIRANE VENTILACIJE: Ventilacijski sustav nudi jedinstvene performanse hlađenja. Difuzori otvora za bradu usmjeravaju zrak na unutarnji dio vizira, dok gornji otvor tjera svježi zrak da prodre u strukturu u unutarnjim kanalima za smanjenje temperature na području lubanje. Otvor za vrući zrak nalazi se u području stražnjeg spojlera, upotpunjen venturijevim nosačima. Ventilacija je završena položajem “kratkog otvaranja” u razini vizira.